علائم هشدار دهنده عفونت های کلیه

همانطور که بالاتر نیز به آن اشاره کردیم، خانم ها، افراد جوان و بسیار پیر بیشتر از هر فرد دیگری در خطر بروز عفونت های کلیوی قرار دارند.در حالت کلی، مشکل عفونت کلیه در افراد به صورت ناگهانی ایجاد می شود – شاید در عرض چند روز و یا حتی چند ساعت. این عفونت ها علائم خاصی نیز به همراه دارند. از جمله علائم و نشانه های عفونت کلیوی می توان به موارد زیر اشاره داشت:

✅اسهال

✅ تهوع

✅ لرزش بدون کنترل بدن

✅ استفراغ

✅درد در ناحیه پشت و کمر

✅ درد در ناحیه کشاله ران

✅درد در زیر بغل فرد

✅معمولا زمانی که بیمار در حال ادرار کردن است علائم شدیدتر نیز می شوند

علل بروز عفونت کلیه

یک عفونت کلیه به وسیله باکتری هایی به وجود می آید که وارد مجرای ادرار شده و در داخل مثانه فرد تکثیر می شوند در نتیجه یک عفونت در بدن فرد رقم می خورد. این عفونت سپس به داخل کلیه ها پخش می شود. تعدادی راه خاص وجود دارد که باکتری های مذکور می توانند دست به چنین کاری بزنند:

بهداشت در توالت

پس از رفتن به توالت و استفاده از دستمال مخصوص توالت برای تمیز کردن مقعد، ممکن است تماسی با بخش تناسلی به وجود آید و در نتیجه عفونت مذکر و باکتری ها وارد سیستم مجاری ادرار شده و خود را به کلیه های فرد برسانند. این عفونت ها همچنین می توانند از طریق خود مقعد وارد بدن فرد شوند

فیزیولوژی خانم ها

آسیب پذیری بانوان به عفونت های مثانه و همچنین عفونت های کلیوی بیشتر از آقایان است چرا که مجرای ادرار آن ها کوتاه تر است و کار برای باکتری ها جهت رسیدن به بخش های عمقی از مجاری ادرار راحت تر خواهد بود.

کاتتر های مجاری ادراری

کاتتر در واقع یک لوله بسیار باریک و بلند است که از طریق مجرای ادراری وارد مثانه شده و ادرار را از بدن بیرون می کشد. قرار گرفتن این کاتتر در حین هر گونه عمل جراحی یا پروسه درمانی می تواند احتمال بروز عفونت مثانه و کلیه را در فرد افزایش دهد.

سنگ های کلیه

ریسک شکل گیری عفونت های کلیوی و مثانه در افرادی که مشکل سنگ کلیه دارند بیشتر از حالت عادی است.

پروستات بزرگ در آقایان

ریسک بروز عفونت های کلیه در آقایانی با پروستات بزرگ بیشتر از افراد عادی است.

بانوانی که فعالیت جنسی زیادی دارند

اگر نزدیکی جنسی فرد بر روی مجرای ادرار اثر بدی بگذارد، احتمال و ریسک رسیدن باکتری ها به داخل مجاری ادرار و در نتیجه بروز عفونت های کلیوی بیشتر خواهد بود.

سیستم ایمنی ضعیف بدن

برخی افراد که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند ممکن است با مشکل شکل گیری باکتری و یا عفونت فونگال بر روی پوست خود مواجه شوند که در نهایت وارد جریان خون آن ها شده و به کلیه ها حمله می کند.

درمان عفونت های کلیوی

عفونت های کلیه را می توان در خانه و یا بیمارستان درمان کرد. این موضوع به فاکتور های مختلفی بستگی دارد که از جمله آن ها می توان به میزان شدت علائم بیمار در حالت عمومی وی اشاره کرد.

درمان عفونت کلیه با آنتی بیوتیک

درمان عفونت کلیه در خانه به معنای استفاده از آنتی بیوتیک های تجویزی پزشک معالج است.

درمان عفونت کلیه با مایعات

مصرف به اندازه و مناسب مایعات می تواند از به وجود آمدن تب و یا کم آب شدن بدن جلوگیری کند. بر طبق نوع عفونت کلیوی که فرد به آن دچار است، پیشنهادات پزشکان در زمینه مصرف مایعات می تواند متغیر باشد.

درمان عفونت کلیه در بیمارستان

برخی از فاکتور های خاص وجود دارند که هر کدام از آن ها می توانند نیاز به بستری شدن و درمان عفونت کلیه در بیمارستان را به وجود آورند.

عوارض جانبی عفونت های کلیوی

در مجموع دو نوع از عفونت های کلیوی وجود دارند:

• عفونت های جزئی کلیه: حال کلی بیمار خوب بوده و سلامتی دارد و خبری از بروز مشکلات خطرناک و جدی در وی نیست.

• عفونت های شدید کلیه: احتمال بروز مشکلات جدی در بیمار بالا است احتمالا به خاطر این که بیماری یا مشکل دیگری نیز در کنار عفونت وجود دارد.اگر یک عفونت کلیوی به خوبی و سریع درمان نشود، ریسک بروز عوارض و مشکلات جدی وجود دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

پیلونفریت مبهم  EPN

 آبسه کلیه ها

 

پروفسور دکتر حسین کرمی

جراح و متخصص کلیه مجاری ادراری 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هی مووی|دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم نوشته های یک شیرین Emily Steven Wendy دانلود پایان نامه شرکت خشکبار تیزاب تاک ملایر Jamie یادداشتهای یک مدرس و پژوهشگر حوزه دفاعی James